Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

Έβρος: Συνελήφθη 42χρονος Τούρκος, καταζητούμενος για φοροδιαφυγή στη Ρωσία

Για αδικήματα φοροδιαφυγής που κατηγορείται ότι τέλεσε στη Ρωσία διώκεται 42χρονος, υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος συνελήφθη στον συνοριακό σταθμό των Κήπων, στον Έβρο.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, κατά την είσοδό του στο ελληνικό έδαφος και τον διαβατηριακό έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης των Αρχών της Ρωσίας.

Σε εκτέλεση του εντάλματος συνελήφθη και κρατείται, ενώ τη Δευτέρα (22/5) αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Θράκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Σαφές μήνυμα Μητσοτάκη για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: Δεν δεχόμαστε να δανειστούμε τους δικούς μας θησαυρούς

Μήνυμα στη Βρετανία για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα έστειλε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος …

Daily-News.GR