Σάββατο , 9 Δεκέμβριος 2023

Αγ. Παντελεήμονας: Εξαφανίστηκε 30χρονος -Ενδέχεται να διατρέχει κίνδυνο

Ανακοίνωση εξέδωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση ενός 30χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, στις 28/12, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αττικής, ο Φραγκούλης Αρτιόμ, 30 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Φραγκούλη Αρτιόμ σήμερα, 29/12, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενηλίκου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Φραγκούλης Αρτιόμ έχει ύψος 1.82 μ., ζυγίζει 75 kg, έχει κοντά ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια. Φορούσε γκρι αθλητική φόρμα, μπλε αθλητικά παπούτσια, μαύρο μπουφάν. Έχει τατουάζ στο χέρι του, μια κιθάρα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ.


Πηγή