Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Απίστευτο βίντεο: Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος διακόπτει πολιτική συζήτηση για να μεταδώσει το σκορ του Παναιτωλικού!

«Ό,τι να ναι» έγινε ξαφνικά το πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, διέκοψε την πολιτική συζήτηση για να μιλήσει για… τον Παναιτωλικό.

«Σε απόγνωση τα νοικοκυριά από την ακρίβεια», γράφει η λεζάντα που συνοδεύει τη συζήτηση στο πάνελ εκπομπής του καναλιού KONTRA, όμως τα λόγια του Γιώργου Βαρεμένου αναφέρονται στον… Παναιτωλικό. Κι όμως, δεν πρόκειται για λάθος της εκπομπής, αφού ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διακόπτει τον εαυτό του για να μεταδώσει τα αποτελέσματα αγώνα ποδοσφαίρου.

«Εμείς τηρούμε μια στάση, και εγώ προσωπικά, μια στάση υπεύθυνη, απέναντι στο μέλλον αυτής της χώρας. Ακούστε, μη με διακόπτετε», είναι τα τελευταία λόγια του Γιώργου Βαρεμένου που σχετίζονται με το ζήτημα της ακρίβειας, πριν κάνει μία μακράς διάρκειας παύση, για να επανέλθει λέγοντας: «Δυστυχώς, δυστυχώς, ο Παναιτωλικός έφαγε…» και συνεχίζοντας με σχόλια για το πώς η ομάδα έχασε από τον Ολυμπιακό σε αγώνα με τους παρισταμένους να γελούν. Η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ «τσίμπησε» το απόσπασμα με το ειρωνικό σχόλιο: «Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζει με το μέλλον αυτής της χώρας».

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα:


Πηγή