Τετάρτη , 16 Οκτώβριος 2019
Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019: Εκτός Βουλής η Χρυσή Αυγή σύμφωνα με την Singular Logic

Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019: Εκτός Βουλής η Χρυσή Αυγή σύμφωνα με την Singular Logic

Εκτός Βουλής μένει η Χρυσή Αυγή σύμφωνα με την τελική εκτίμηση της Singular Logic. Το κόμμα φαίνεται ότι δεν θα περάσει το όριο του 3% και έτσι θα μείνει εκτός του ελληνικού κοινοβουλίου.

Με ενσωματωμένο το 77,20% των εκλογικών τμημάτων της χώρας, η Χρυσή Αυγή λαμβάνει ποσοστό 2,96% έναντι 6,99% που είχε πάρει στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, ποσοστό που της εξασφάλισε 18 έδρες.

Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019

Εθνικές Εκλογές 2019: Οι πολίτες ψήφισαν την Κυριακή 7 Ιουλίου για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αποτέλεσμα της κάλπης και τους σταυρούς που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι.

Ποια πολιτική δύναμη θα αναδειχθεί πρώτη στις βουλευτικές εκλογές 2019; Θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία; Πώς θα διαμορφωθεί η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πόσα κόμματα θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή και να μπουν στη Βουλή;

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr -όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια- καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τη ροή των αποτελεσμάτων και τις αντιδράσεις νικητών και ηττημένων!

Δείτε τους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2019

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή