Τετάρτη , 30 Νοέμβριος 2022

Ασημακοπούλου για Παπαδημούλη: Το μόνο που κατάφερε ήταν να διαψευστεί και να αποδοκιμαστεί δημόσια

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή την ανάρτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη, αναφέρει σε δήλωσή της ότι με τα fake news, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που κατάφερε ήταν να διαψευστεί κατηγορηματικά και στη συνέχεια να αποδοκιμαστεί δημόσια.

Η δήλωση της Αννας-Μισέλ Ασημακοπούλου

«Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παπαδημούλης, συνεχίζει την εκστρατεία παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της αλήθειας του κόμματός του.
Έφτασε, χθες, στο σημείο να διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπό επεξεργασία εσωτερικό έγγραφο της Επιτροπής PEGA, με σκοπό να αποκομίσει μικροπολιτικά οφέλη για τον ίδιο και το κόμμα του.
Το μόνο που κατάφερε ήταν να διαψευστεί κατηγορηματικά και στη συνέχεια να αποδοκιμαστεί δημόσια από τον Πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Jeroen Lenaers.
Για πολλοστή φορά, τα fake news του κ. Παπαδημούλη, που στόχο έχουν να εκθέσουν διεθνώς τη χώρα μας, εκθέτουν πρωτίστως τον ίδιο που αδυνατεί, δυστυχώς, να αντιληφθεί τον θεσμικό του ρόλο, ως Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

O πρόεδρος της Επιτροπής PEGA ζήτησε από τον Παπαδημούλη να πει συγγνώμη

Ο πρόεδρος της Επιτροπής PEGA του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ασχολείται με το θέμα των παρακολουθήσεων και των παράνομων επισυνδέσεων, Τζερόν Λέναερς«άδειασε» ξανά τον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη και να κατεβάσει και σχετική ανάρτηση από το Τwitter.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής PEGA, μετά τις οργισμένες απαντήσεις που έδωσε στον Δημήτρη Παπαδημούλη αναφέροντας ότι προσπάθησε να δημιουργήσει «πολιτικές εντυπώσεις για εσωτερικούς λόγους», στη συνέχεια τον κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη για τον νέο ισχυρισμό του Δημήτρη Παπαδημούλη σχετικά με τις «αποφάσεις» της επιτροπής να ταξιδέψει αντιπροσωπεία της στην Ελλάδα.


Πηγή