Δευτέρα , 20 Σεπτέμβριος 2021

Βγάζει σε λαχειοφόρο τη βίλα του αξίας 1 εκατ. ευρώ με λαχνούς των 2 ευρώ

Ένας άντρας που λατρεύει προφανώς το ρίσκο και τον τζόγο είπε να βγάλει την εξοχική του έπαυλη σε κλήρωση μιας και κανείς δεν ήθελε να την αγοράσει.

Ο 37χρονος Βρετανός Dunstan Low προσπαθούσε να πουλήσει τη βιλίτσα του στο Λάνκασαϊρ, την οποία απέκτησε το 2011, έναντι μόλις 500.000 ευρώ.

Μιλάμε για σπίτι που έχει δικό του κινηματογράφο, γκαράζ για έξι αμάξια και τόσες πολυτέλειες που στέλνουν την αξία του στα ύψη.

Αφού πέρασε και 12 μήνες ανακαινίζοντάς το, ξοδεύοντας άλλα 175.000 ευρώ, τον έπιασε απόγνωση. Το είχε βάλει για πούλημα εδώ και δύο χρόνια και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ.

mmmdddgjghgjfhfhhhhh4

Και τότε του ήρθε η φαεινή ιδέα: να το κάνει λαχνούς και να το βγάλει σε κλήρωση! «Όταν πρωτοείπα ότι θα το κληρώσω, όλοι με κοιτούσαν λέγοντας ‘‘είσαι τρελός, τι πας να κάνεις;’’».

mmmdddgjghgjfhfhhhhh3

Ο Dunstan ζει με τη γυναίκα του και τα δυο του παιδιά και έχει δει μέχρι στιγμής να πωλούνται κάπου στους 200.000 λαχνούς.

mmmdddgjghgjfhfhhhhh5

Καθόλου άσχημα δηλαδή, αν και πολύ μακριά ακόμα από τον στόχο των 500.000 λαχνών. Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 1η Αυγούστου 2017…


Πηγή