Κυριακή , 24 Σεπτέμβριος 2023

Γαβρόγλου: Ευχάριστη έκπληξη οι δηλώσεις Μητσοτάκη για τις συνέργειες πανεπιστημίων-ΤΕΙ

«Ευχάριστη είδηση» αποτέλεσαν για τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου τα όσα ανέφερε χθες, Δευτέρα, από την Άρτα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τις συγχωνεύσεις πανεπιστημίων με ΤΕΙ, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, στο πλαίσιο της παρουσίασης της πρότασης του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για τα νέα προγράμματα σπουδών της Ιστορίας, ο κ. Γαβρόγλου είπε: «Ο κύριος Μητσοτάκης, χθες από την Άρτα, ανέτρεψε πλήρως τη μέχρι τώρα άποψή του για τις συνέργειες. Πράγματι έκανε χθες μια δήλωση που λέει ότι, παρ’ όλες τις ενστάσεις που έχει, αυτή είναι μια πορεία που άρχισε και θα πρέπει να συνεχιστεί. Αυτό είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Ελπίζω να μην έχει σχέση με τον τόπο, διότι όντως το ΤΕΙ Ηπείρου με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων έχουν μια εξαιρετική συνεργασία. Επιμένω ότι είναι μια ευχάριστη είδηση και ελπίζω και οι βουλευτές της Ν.Δ. να ακολουθήσουν τον αρχηγό τους στην αλλαγή πλεύσης 180 μοιρών».

localStorage.clear();


Πηγή