Πέμπτη , 25 Φεβρουάριος 2021

Γκανγκεστερική απόπειρα δολοφονίας στην Αγία Νάπα

Ο 47χρονος επιχειρηματίας Κ.Χ βρέθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα σε λίμνη αίματος δίπλα από το αυτοκίνητο του που ήταν σταθμευμένο σε parking πολυκατοικίας στην Αγία Νάπα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές και ο 47χρονος μεταφέρθηκε κρίσιμα τραυματισμένος αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στη συνέχεια λόγω της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης στην οποία βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς φέρει τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και η κατάσταση της υγείας του θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου φαίνεται ότι άγνωστο πρόσωπο ή πρόσωπα του είχαν στήσει καρτέρι και «χτύπησαν» την κατάλληλη στιγμή όπως αναφέρει το cyprustimes.com.

Πρόκειται για 47χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στη νύχτα και γι’ αυτό οι έρευνες των Αρχών στρέφονται στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, υπό το φόβο να ανοίξει νέος κύκλος αίματος.

Αυτή δεν είναι η πρώτη απόπειρα φόνου εναντίον του. Είχε μπει ξανά στο στόχαστρο εγκληματικών στοιχείων όταν πριν από περίπου μία δεκαετία πυροβολήθηκε ξανά.

localStorage.clear();


Πηγή