Σάββατο , 2 Μάρτιος 2024
Lockdown: Δείτε φωτογραφίες από το «ποτάμι» αυτοκινήτων στον Κηφισό

Δείτε φωτογραφίες από το «ποτάμι» αυτοκινήτων στον Κηφισό – Newsbeast

Μεγάλη κίνηση αυτή την ώρα στον Κηφισό, αλλά και σε πολλούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας με την κυκλοφορία να βρίσκεται στο «κόκκινο».

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες του δεύτερου lockdown η κατάσταση σήμερα, προπαραμονή Χριστουγέννων, θυμίζει περιόδους προ κορονοϊού με τα αυτοκίνητα να κινούνται με μεγάλη δυσκολία.

Όπως θα δείτε και στον παρακάτω χάρτη οι κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας όπως η Σταδίου, η Βασιλίσσης Σοφίας, η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, η Κηφισίας κ.α. βρίσκονται στο «κόκκινο».

Ο φακός του newsbeast.gr αργά το απόγευμα της Τετάρτης κατέγραψε εικόνες μποτιλιαρίσματος στον Κηφισό, ακολουθώντας τη διαδρομή από την έξοδο της Αττικής Οδού έως και τα ΚΤΕΛ του Κηφισού.

Σε όλη την πορεία μας είδαμε εικόνες με τα αυτοκίνητα να είναι στο «σταμάτα-ξεκίνα» για αρκετά χιλιόμετρα, με τους οδηγούς να χρειάζονται τεράστια υπομονή για να φτάσουν στους προορισμούς τους.

Οι πινακίδες ενημέρωσης της κυκλοφορίας ενημέρωναν τους οδηγούς πως υπάρχει αυξημένη κίνηση και όπως διαπιστώσαμε στη διαδρομή μας, η κίνηση δεν προερχόταν από κάποιο ατύχημα ή από ακινητοποιημένο όχημα, αλλά καθαρά από τα πολλά αυτοκίνητα.


Πηγή