Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

Εκτροχιασμός τρένου τα ξημερώματα στη Λαμία

Τρένο εκτροχιάστηκε στις 5:40 τα ξημερώματα στον σταθμό του ΟΣΕ μέσα στη Λαμία, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Το τρένο κινούμενο από Λιανοκλάδι προς Στυλίδα μόλις μπήκε στο σταθμό της Λαμίας εκτροχιάστηκε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην αποθήκη που υπάρχει στο σημείο και να τη διαλύσει κυριολεκτικά.

Ευτυχώς μέσα στην αποθήκη εκείνη την ώρα δεν ήταν κανείς. Μέσα στο τρένο εκτός από τον μηχανοδηγό ο οποίος δεν τραυματίστηκε ήταν και μια συνοδός, που εργάζεται ως προϊσταμένη στον ΟΣΕ, η οποία τραυματίστηκε.

Χρειάστηκε μάλιστα η επέμβαση των πυροσβεστών για να την απεγκλωβίσουν για να την παραλάβει το ασθενοφόρο και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Αποκαλύψεις για τον πιλότο της Flydubai: Τον είχε απολύσει το Ομάν λόγω εξτρεμιστικών απόψεων, είχε αναρτήσεις με τρομοκράτες της Αλ Κάιντα

Διεθνή μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν σήμερα ότι οι αρχές του Ομάν είχαν απαγορεύσει στον συγκυβερνήτη της …

Daily-News.GR