Κυριακή , 3 Μάρτιος 2024

Επίτιμος πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο Γιώργος Παπανδρέου -Η ανάρτησή του

Ο Γιώργος Παπανδρέου εξελέγη ως Επίτιμος Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, αφού παρέδωσε την ηγεσία στον Ισπανό πρωθυπουργό, Πέδρο Σάντσεθ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, μετά από 17 χρόνια, την ηγεσία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στο πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, ο οποίος μάλιστα εξελέγη «δια βοής».

Γιώργος Παπανδρέου: Εξελέγη Επίτιμος Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς
Ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε την ηγεσία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στο πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ / Φωτογραφία: ΓΤ ΓΑΠ

Σήμερα, στο συνέδριο, στο οποίο μετέχουν 132 σοσιαλιστικά ή σοσιαλδημοκρατικά κόμματα απ’ όλο τον κόσμο, ο Γιώργος Παπανδρέου εξελέγη ως Επίτιμος Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Γιώργος Παπανδρέου: Εξελέγη Επίτιμος Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς
Φωτογραφία: ΓΤ ΓΑΠ

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου:

«Πάλεψα για μία νέα ηγεσία στη Σοσιαλιστική Διεθνή πιστή στις αρχές και τις αξίες τις παγκόσμιας πολιτικής μας οργάνωσης.

Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου έγινε να είμαι Επίτιμος Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και με χαρά παραδίδω την σκυτάλη στον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Pedro Sanchez και την Benedicta Lasi, την πρώτη γυναίκα Γενική Γραμματέα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς από την Αφρική».


Πηγή