Πέμπτη , 6 Οκτώβριος 2022

Ηλιόπουλος: «Θα αναμέναμε ο πρωθυπουργός να είχε αποπέμψει τον κ. Ρωμανό»

Με μια αιχμηρή ανάρτηση σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ δια του εκπροσώπου του, Νάσου Ηλιόπουλου, της δηλώσεις του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είπε: «Ο κ. Ρωμανός, διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ, χτες σε δηλώσεις του άφησε σαφείς αιχμές για τους λόγους που οδήγησαν στην παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη. 24 ώρες μετά θα αναμέναμε να τον έχει αποπέμψει ο πρωθυπουργός για την απαράδεκτη προσπάθειά του να σύρει την πολιτική συζήτηση στο βούρκο των σκοτεινών αποκαλύψεων». Στην σχετική ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο Ηλιόπουλος, προσθέτει ότι «τίποτα τέτοιο φυσικά δεν έχει συμβεί».

«Ο κ. Ρωμανός υλοποιεί το ύστατο σχέδιο του Μεγάρου Μαξίμου»

«Προφανώς», αναφέρει ο Ηλιόπουλος, «ο κ. Ρωμανός υλοποιεί το ύστατο σχέδιο του Μεγάρου Μαξίμου». Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «θα αποτύχει και αυτό. Η αλήθεια θα λάμψει και το μεγαλύτερο σκάνδαλο της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της χώρας θα οδηγήσει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στην κατάρρευση».


Πηγή