Παρασκευή , 25 Σεπτέμβριος 2020
Η MISKO «Χρυσή Σειρά» στο κόκκινο χαλί των διακρίσεων

Η MISKO «Χρυσή Σειρά» στο κόκκινο χαλί των διακρίσεων

Η «Χρυσή Σειρά» της MISKO, της αγαπημένης μάρκας ζυμαρικών της ελληνικής οικογένειας, δεν σταματά να αποσπά διακρίσεις και να επιβραβεύεται για τη μοναδικότητα, την υψηλή ποιότητα καθώς και τη ξεχωριστή της γεύση.

Για αυτές τις αξίες διακρίθηκε στα Healthy Diet Awards 2020, αποσπώντας Silver βραβείο στην ενότητα Healthy Food Product of the Year. Η διάκριση αυτή έρχεται να επιβραβεύσει και να αναγνωρίσει την προσήλωση της MISKO στη δημιουργία εκλεκτών ζυμαρικών.

Αποτέλεσμα αυτής είναι και η «Χρυσή Σειρά» που παράγεται από μία και μοναδική ποικιλία σιταριού, την εξαιρετικής ποιότητας ποικιλία Σβέβο, συνιστώντας την έτσι το μοναδικό ελληνικό ζυμαρικό από μονοποικιλιακό σιτάρι.

Επιπλέον, λίγες ημέρες πριν η MISKO ξεχώρισε και στα Social Media Awards 2019 στην ενότητα Best of YouTube – Communication και συγκεκριμένα στην κατηγορία Food & Beverage, αποσπώντας Silver διάκριση, για την παρουσίαση της «Χρυσής Σειράς» ζυμαρικών με τον Σωτήρη Κοντιζά.

Μέσα από δυο video, χωρίς τη χρήση εφέ ή μοντάζ, ο αγαπημένος Chef παρουσίασε σε real time τη δημιουργία  εκλεκτών συνταγών ζυμαρικών με ελάχιστα υλικά και υψηλή αισθητική που γοητεύει.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή