Κυριακή , 5 Δεκέμβριος 2021

Θεοδωράκης: Τις μέρες του Τόσκα στο υπουργείο τις πλήρωσαν ακριβά οι Έλληνες

Με σχόλιό του στο Twitter τοποθετήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, για την παραίτηση του Νίκου Τόσκα από την θέση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

«Ο άνθρωπος που προσπαθούσε και δεν έβρισκε ένα λάθος για τον θάνατο τουλάχιστον 85 ανθρώπων εν καιρώ ειρήνης, τελικά παραιτήθηκε», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Τις μέρες του στο υπουργείο τις πλήρωσαν ακριβά οι Έλληνες. Απο τα Εξάρχεια μέχρι το Μάτι», πρόσθεσε στην ίδια ανάρτηση ο κ. Θεοδωράκης.

«Αναπόφευκτη» αλλά «καθυστερημένη», που «δεν είναι καθόλου αρκετή για να κατασιγάσει την γενική κατακραυγή και να καλύψει τις συνολικές κυβερνητικές πολιτικές και ποινικές ευθύνες» χαρακτηρίζει από την πλευρά του ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης την παραίτηση του Ν. Τόσκα.

«Κυρίως, η παραίτηση του Ν. Τόσκα δεν μπορεί, με κανέναν τρόπο, να χρησιμεύσει ως ασπίδα προστασίας του Αλέξη Τσίπρα, κατ΄ εξοχήν υπεύθυνου για την αποδιοργάνωση, την διάλυση και την μνημονιακή υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση συνολικά της αντιπυρικής προστασίας», προσθέτει σε γραπτή δήλωσή του ο γραμματέας της ΛΑΕ και τονίζει: «Η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου έχει τελειώσει οριστικά στην συνείδηση του ελληνικού λαού».

Επιπλέον, επισημαίνει ότι «η απάντηση στη χρεοκοπία του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι η ΝΔ και ο Κυρ. Μητσοτάκης, που θα πάρουν απλώς την σκυτάλη της οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής καταστροφής από τον Τσίπρα» και εκτιμά ότι «ο μήνας Αύγουστος και ιδιαίτερα ο Σεπτέμβριος θα είναι μήνες και άλλων παραιτήσεων και ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων» και πως «το πολιτικό σκηνικό που ήδη αλλάζει θα γνωρίσει τεκτονικές ανατροπές το επόμενο διάστημα».

«Όλο και περισσότερα τμήματα του ελληνικού λαού και της νεολαίας συζητούν, προβληματίζονται και αναζητούν εναλλακτικές λύσεις εθνικής και κοινωνικής απελευθέρωσης της πατρίδας μας», τονίζει καταλήγοντας ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

localStorage.clear();


Πηγή