Σάββατο , 13 Απρίλιος 2024

Θεοδωρικάκος: Δεν υπάρχει θέση στην Αστυνομία για όσους δεν τιμούν τη στολή τους

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος με προσωπικό του μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέλεξε να αναφερθεί στον αστυνομικό που ασελγούσε σε βάρος 14χρονης.

Μόλις πληροφορήθηκε για την είδηση του κατηγορούμενου για βιασμό αστυνομικού ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έσπευσε να καταδικάσει με τον πλέον έντονο τρόπο τον δράστη αλλά και όσους άλλους αστυνομικούς έχουν προβεί σε αντίστοιχες ενέργειες. Επιπροσθέτως, ο κ. Θεοδωρικάκος, επεσήμανε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε επ’ αφορμής της συγκεκριμένης υπόθεσης, ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, που υπάγεται απευθείας στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ερευνά ενδελεχώς όλες τις καταγγελίες για αστυνομικούς που δεν τιμούν τη στολή τους.

«Δεν υπάρχει θέση στην ΕΛ.ΑΣ για επίορκους, για τους ελάχιστους που δεν τιμούν τη στολή τους. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας συνέλαβε έναν αστυνομικό για βιασμό ανηλίκου. Συμβάλλει έτσι στη διαφάνεια και την ενίσχυση της αξιοπιστίας της ΕΛ.ΑΣ στην κοινωνία», έγραψε αργότερα στο twitter.

Σοκ: Αστυνομικός συνελήφθη για βιασμό 14χρονης σε νησί -Επιχειρούσε να «γυρίσει» και πορνογραφικά βίντεο

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ο 59χρονος πρώτα βίασε τη μητέρα του και μετά τη σκότωσε


Πηγή