Κυριακή , 29 Ιανουάριος 2023

Θεοχαρόπουλος: Η μαζική συμμετοχή είναι η πρώτη μεγάλη νίκη

Δήλωση για τη συμμετοχή του κόσμου στης εκλογές για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής στον χώρο της Κεντροαριστεράς πραγματοποίησε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ να τονίζει ότι «η μαζική συμμετοχή είναι η πρώτη μεγάλη νίκη της νέας προοδευτικής παράταξης».

«Σήμερα είναι μια μεγάλη, μια ιστορική μέρα για την κεντροαριστερά. Τον Σεπτέμβριο του 2015 κάναμε το πρώτο και σημαντικό βήμα με τη δημιουργία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Τώρα το εγχείρημα παίρνει ευρύτερα χαρακτηριστικά. Περισσότεροι από 200.000 πολίτες συμμετέχοντας στη διαδικασία ανάδειξης επικεφαλής του ενιαίου φορέα γίνονται συνιδρυτές της νέας προοδευτικής παράταξης», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Με τον επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ να προσθέτει: «Είναι μια σημαντική πολιτική εξέλιξη που βάζει τα θεμέλια για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών και τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού σκηνικού. Οι πολίτες μίλησαν και έστειλαν το δικό τους μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Η κεντροαριστερά έρχεται δυναμικά  στο προσκήνιο για να δώσει ουσιαστικές λύσεις στα  προβλήματα του τόπου και να εκφράσει ευρύτερα κοινωνικά στρώματα».

localStorage.clear();


Πηγή