Σάββατο , 29 Ιανουάριος 2022

Θύμα φάρσας η Αφροδίτη Λατινοπούλου: Έβαλαν το τηλέφωνό της σε αγγελία πώλησης σπιτιού -Η σπόντα για Παπαδημούλη | ΕΛΛΑΔΑ

θύμα φάρσας έπεσε η πολιτεύτρια της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Κάποιος θέλησε να «ταλαιπωρήσει» την κυρία Λατινοπούλου, που δείχνει αλλεργία σε κάθε τι διαφορετικό και έχει προκαλέσει κατά καιρούς σάλο με τις τοποθετήσεις της, πότε για τους τρανς, πότε για τη μητριαρχία, πότε για τους ΛΟΑΤΚΙ, για τις αξύριστες μασχάλες, την αριστερά, τους μετανάστες κ.λπ.

Ο άγνωστος, λοιπόν, που ήξερε το τηλέφωνο της κ. Λατινοπούλου, το έβαλε σε μια αγγελία για ένα σπίτι στα βόρεια προάστια. Στη συνέχεια ανέβασε την αγγελία σε γνωστό εξειδικευμένο σάιτ και… το τηλέφωνό της δεν σταμάτησε να χτυπά.

Η ίδια σε ανάρτησή της χθες, περιέγραψε το σκηνικό, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει και αιχμές κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη (αν και δεν τον κατονόμασε), ο οποίος κατέχει πάμπολλα ακίνητα.

Δείτε την ανάρτηση Λατινοπούλου στο facebook

«Άγνωστος σήμερα το πρωί είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει αγγελία αναζήτησης στο spitogatos.gr για αγορά κατοικίας στα Β. Προάστια της Αθήνας! με το όνομά μου και το κινητό μου τηλέφωνο. Το αποτέλεσμα
ήταν να χτυπάει ασταμάτητα από το πρωί
το κινητό μου (φυσικά συνεχίζεται) και
να έχω μιλήσει με μεσιτικά γραφεία από
όλη την επικράτεια.

Αγαπητοί μεσίτες, χαίρομαι ιδιαίτερα που γνώρισα σήμερα τόσους πολλούς από εσάς και συνομιλήσαμε, αλλά η αγγελία δεν ισχύει. Έχω κάνει μια τεράστια βέβαια λίστα με μεσίτες, την οποία κάποιος πολιτικός που γνωρίζουμε όλοι μας θα μπορούσε να την αξιοποιήσει. Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε».


Πηγή