Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

ΑΕΚ: Οι μοιραίες συγκυρίες στο θανατηφόρο τροχαίο της γυναίκας του Νταντσένκο -Σμπαράλια το αυτοκίνητο [βίντεο] | ΣΠΟΡ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τη σύζυγο του παίκτη της ΑΕΚ, Όλεγκ Νταντσένκο.

Η μοίρα έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι στον ποδοσφαιριστή της Ένωσης, με τη σύζυγό του, Βικτόρια, να αφήνει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο λίγο έξω από την Οδησσό. Η δραματική αυτή εξέλιξη ήρθε λίγες ώρες μετά τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στη Ζόρια, με τη μορφή δανεισμού, κι ενώ ο 27χρονος είχε επιστρέψει στην πατρίδα του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το απόγευμα της Παρασκευής (14/1) ο «δικέφαλος» ολοκλήρωσε τη συμφωνία της με τη Ζόρια για τον 18μηνο δανεισμό του Νταντσένκο, με την ουκρανική ομάδα να διατηρεί και οψιόν αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν μια πολύ καλή ημέρα για τον ποδοσφαιριστή, αφού θα βρισκόταν ξανά κοντά στην οικογένειά του. Ωστόσο, τα πράγματα έλαβαν απρόβλεπτα σοκαριστικές διαστάσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ουκρανία, ο μέχρι μπακ της ΑΕΚ ενημερώθηκε για τον θάνατο της συζύγου του στο τροχαίο αμέσως αφότου είχε υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, όταν βγήκε από την παρουσίασή του, χτύπησε το τηλέφωνό του και έμαθε τα θλιβερά νέα. Μάλιστα, η αδικοχαμένη Βικτόρια πέθανε στο ίδιο όχημα που είχε μεταφέρει τον Όλγκ Νταντσένκο πριν κάποιες ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο του Κιέβου, ώστε να πετάξει για Ζαπορίζια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κλίμα στις τάξεις της Ένωσης είναι βαρύ, καθώς άπαντες έχουν συγκλονιστεί από τις εξελίξεις αυτές.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζουν την οδύνη τους για το αδιανόητα τραγικό γεγονός, που συνέβη στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Ολεγκ Νταντσένκο, με τον αδόκητο χαμό της συζύγου του σε τροχαίο δυστύχημα.

Η οικογένεια της ΑΕΚ και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια και στέκονται στο πλευρό του Ολεγκ Νταντσένκο σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή