Σάββατο , 22 Ιούνιος 2024

Ιθάκη: Τους έκοψε… επάνω στο σεξ κάτω από το μπαλκόνι της και την εκδικήθηκαν -Της κατέστρεψαν το μηχανάκι

Σκηνές απείρου κάλλους καταγράφηκαν σε δρόμο της Ιθάκης και συγκεκριμένα κάτω από το σπίτι μίας γυναίκας.

Όπως μεταδίδει το flamis.gr, ένα ζευγάρι προκάλεσε ζημιές στο μηχανάκι μίας γυναίκας γιατί τους διέκοψε την ώρα που ερωτοτροπούσαν κάτω από το σπίτι της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες έξω από το εξοχικό της, στο νησί.

Όπως είπε, ξύπνησε μέσα στη νύχτα από τις φωνές ενός ζευγαριού που ερωτοτροπούσε κάτω από το σπίτι της. Βγήκε στο μπαλκόνι, τούς παρακάλεσε να την αφήσουν να κοιμηθεί και να απομακρυνθούν, όμως το «ξαναμμένο ζευγάρι» ήταν απτόητο. Μετακινήθηκε λίγα μέτρα πιο πέρα σε ένα στενό.

Οι φωνές τους ξεσήκωσαν τη γειτονιά

Η γυναίκα τούς φώναξε και δήλωσε πως θα φέρει την αστυνομία. Το ζευγάρι έφυγε άρον άρον μιας και φοβήθηκαν για την έλευση αστυνομικών, όμως φαίνεται πως είχαν αποφασίσει να την «τιμωρήσουν» για τη διακοπή της ερωτικής τους συνεύρεσης.

Έτσι, αρκετή ώρα αργότερα, γύρισαν και προκάλεσαν σημαντικές φθορές στο μηχανάκι της γυναίκας. Το χάραξαν, έσπασαν καθρέφτες, προκάλεσαν ζημιά στο καντράν, κλπ.

Κάποιος από τη γειτονιά τούς είδε αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Και με βάση τις περιγραφές του, η γυναίκα κατάλαβε ποιοι ήταν. Δεν υπέβαλε όμως μήνυση, καθώς θεώρησε πως η Αστυνομία δεν θα κατάφερνε να τους εντοπίσει.

Δείτε φωτογραφίες από το στενό που ερωτοτροπούσε το ζευγάρι:

Το σπίτι της καταγγέλουσας / Φωτογραφία: flamis.gr
Το σπίτι της καταγγέλουσας / Φωτογραφία: flamis.gr
Οι φθορές στο μηχανάκι / Φωτογραφία: flamis.gr
Οι φθορές στο μηχανάκι / Φωτογραφία: flamis.gr

Πηγή