Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

Ινδονησία: Γιατί η κυβέρνηση της χώρας στρέφεται στα Swiftonomics

Η κυβέρνηση της Ινδονησίας εξετάζει μια σειρά από μέτρα και κίνητρα προκειμένου να καταφέρει να διοργανωθούν περισσότερες μουσικές, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στην ασιατική χώρα. Τα σχέδια αποσκοπούν στην προσέλκυση περισσότερων τουριστών οι οποίοι όμως θα προβούν σε περισσότερες δαπάνες.

«Χρειαζόμαστε “Swiftonomics” για τον τουρισμό της Ινδονησίας», υποστηρίζει ο υπουργός Τουρισμού Σαντιάγκα Σαλαχουντίν Ούνο, αναφερόμενος στο πώς η γειτονική Σιγκαπούρη θα φιλοξενήσει τη συναυλία της Taylor Swift, για την οποία αναμένεται να συρρεύσουν τουρίστες στην πόλη-κράτος. Η κυβέρνηση έχει ιδρύση ένα ταμείο για τον τουρισμό ύψους 1 τρισεκατομμυρίου ρουπιών (64 εκατ. δολάρια) προκειμένου να διεκδικήσει περισσότερες εκδηλώσεις.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στο economistas.gr.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Αποκαλύψεις για τον πιλότο της Flydubai: Τον είχε απολύσει το Ομάν λόγω εξτρεμιστικών απόψεων, είχε αναρτήσεις με τρομοκράτες της Αλ Κάιντα

Διεθνή μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν σήμερα ότι οι αρχές του Ομάν είχαν απαγορεύσει στον συγκυβερνήτη της …

Daily-News.GR