Τετάρτη , 6 Δεκέμβριος 2023

Καμμένος: Σήμερα είναι η ημέρα που ο πρώτος στόχος μας επετεύχθη

«Σήμερα είναι η ημέρα που ο πρώτος στόχος μας επετεύχθη» αναφέρει ο Πάνος Καμμένος σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, κάνοντας στη συνέχεια έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας ως την έξοδο από τα μνημόνια.

«Πολλές φορές ακούμπησα το πληκτρολόγιο του υπολογιστή μου αυτή την περίοδο που ο Ελληνικός Λαός μας εμπιστεύτηκε την διακυβέρνηση της Πατρίδας για να γράψω σε αυτή τη σελίδα που γεννήθηκαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», επισημαίνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, συνεχίζοντας ως εξής:

«Αντιστάθηκα γιατί θεώρησα πάντα ότι αυτή τη σελίδα δεν πρέπει να μπει στον πόλεμο που δεχτήκαμε σαν κίνημα και εγώ προσωπικά, πρέπει εδώ να ξανασυναντηθούμε όχι μόνον όσοι αντέξαμε, αλλά και όσοι με οποιονδήποτε τρόπο σε οποιαδήποτε στιγμή με οποιαδήποτε ιδιότητα συμμετείχαμε στο κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Εδώ να κάνουμε τον απολογισμό, εδώ να ξανασυναντηθούμε, εδώ να ξαναγεννηθούμε, εδώ να πούμε στον Ελληνικό Λαό τι καταφέραμε και τι μπορούμε ακόμη να προσφέρουμε. Εδώ υπάρχει ότι υποσχεθήκαμε και ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΠΟΤΕ», υπογραμμίζει ο κ. Καμμένος.

«Η Ελλάδα βγαίνει οριστικά από την εποχή των μνημονίων. Η Ελλάδα παίρνει πίσω την εθνική της κυριαρχία. Και αυτό χάρη και στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Έφυγαν πολλοί συναγωνιστές από τότε που ξεκινήσαμε, ήλθαν άλλοι αλλά αντέξαμε. Είμαστε το μόνο κόμμα της Μεταπολίτευσης που δεν κατάπιαν οι νταβατζήδες της.

Κερδίσαμε 5 εκλογές κόντρα σε όλους τους δημοσκόπους. Κυβερνούμε 4 χρόνια και βγάζουμε την Ελλάδα ισχυρή από την λαίλαπα με πολλά θύματα αλλά όρθια.

Έχουμε άλλες δύο υποχρεώσεις. Η πρώτη να καθαρίσουμε οριστικά την χώρα από τους κλέφτες, τους νταβατζήδες και τα όργανά τους. Η δεύτερη, μέχρι τις εκλογές να οδηγήσουμε την χώρα στην ανάπτυξη ισχυροποιώντας όλους τους Έλληνες.

Θα το πετύχουμε.

Καλώ σήμερα όσους δεν άντεξαν, όσους λύγισαν, όσους με λάθη μας πικράναμε, όσους όμως με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην πορεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Καλώ όλες και όλους τους Έλληνες.

Να ξανασυναντηθούμε σε ένα μεγάλο δημοκρατικό ανοιχτό Συνέδριο να γίνουμε πλέον αυτοδύναμο κίνημα εξουσίας.

Μπορούμε.

Είμαστε πολλοί

Είμαστε Ανεξάρτητοι

Είμαστε Έλληνες» καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Καμμένος.

Η ανάρτηση του Προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Άμυνας, συνοδεύεται από το προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ.

localStorage.clear();


Πηγή