Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

Κανονικά η λειτουργία της Alpha Bank σε Τήλο, Κάσο και Λειψούς

Διαβουλεύσεις με τη διοίκηση της Alpha Bank είχαν ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, σχετικά με την πρόθεσή της να παύσει τη λειτουργία των υποκαταστημάτων της, σε Κάσο, Λειψούς και Τήλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η διοίκηση της Τράπεζας «αποφάσισε τη συνέχιση της λειτουργίας αυτών, αποδεικνύοντας την κατανόησή της στη Νησιωτικότητα αλλά και στις ανάγκες των κατοίκων.

«Έτσι, οι νησιώτες της Κάσου, της Τήλου και των Λειψών θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται κανονικά από τα συγκεκριμένα υποκαταστήματα χωρίς να διαταραχτεί η καθημερινότητά τους».

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Αποκαλύψεις για τον πιλότο της Flydubai: Τον είχε απολύσει το Ομάν λόγω εξτρεμιστικών απόψεων, είχε αναρτήσεις με τρομοκράτες της Αλ Κάιντα

Διεθνή μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν σήμερα ότι οι αρχές του Ομάν είχαν απαγορεύσει στον συγκυβερνήτη της …

Daily-News.GR