Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Κατασχέθηκε ακατάλληλο κρέας σε κρεοπωλείο του Πειραιά

Παρασκευάσματα κρέατος ακατάλληλα για κατανάλωση, συνολικού βάρους 65 κιλών, κατάσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.

Συγκεκριμένα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε κρεοπωλείο του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατάσχεσαν διάφορα παρασκευάσματα κρέατος (κεμπάπ, μπιφτέκι, κοκορέτσι και κοντοσούβλι) συνολικού βάρους 65 κιλών, λόγω απουσίας σημάνσεων καταλληλότητας, μη τήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε συνδυασμό με ακατάλληλα μέσα συσκευασίας για επαφή με τρόφιμα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094569078-0’); });

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Βρετανοί από το Λονδίνο και οι 5 ύποπτοι που ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα σε βάση της RAF στη Βρετανία -23 έως 25 ετών, εξετάζεται εμπλοκή του Ιράν

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της φερόμενης «τρομοκρατικής δράσης» στη Βρετανία με …

Daily-News.GR