Κυριακή , 19 Μάιος 2024

Κατερίνα Στεφανίδη: Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου -Αφοπλιστική απάντηση σε χρήστη του twitter

H ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, με ανάρτησή της στο twitter αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε η οικογένεια της και «έβγαλε το καπέλο» στον πατέρα της.

Με ανάρτηση της στο Twitter, υποκλίθηκε στον πατέρα της που έσωσε το σπίτι τους από την φωτιά στην Παλλήνη ενώ παράλληλα είχε «κόντρα» με χρήστες που την ειρωνεύτηκαν, χαρακτηρίζοντας έναν εξ αυτών «πολιτικοποιημένο γουρούνι»

Η Κατερίνα Στεφανίδη βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου πριν από λίγες ημέρες αγωνίστηκε με επιτυχία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Όρεγκον αλλά το μυαλό της βρισκόταν στην Ελλάδα λόγω των πυρκαγιών.

Το πατρικό της σπίτι απειλήθηκε να καεί από την φωτιά και όπως δήλωσε η μητέρα της, Ζωή Βαρελή, σώθηκε χάρη στον σύζυγο της και μπαμπά της Κατερίνας, Γιώργο.

Η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ με ανάρτησή της στο twitter αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε η οικογένεια της και έπλεξε το εγκώμιο στον πατέρα της.

«Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακριά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται», έγραψε η Κατερίνα.

Ένας χρήστης του Twitter την ειρωνεύτηκε γράφοντας: «Ναι..ο Μπαμπάς σου με Νεροπίστολο το Έσωσε..Δεν Ντρέπεσαι λίγο..αντί να πείτε Ευχαριστώ σε όλους όσους έτρεξαν να βοηθήσουν λέτε “Όλη η Οικογένεια” Αηδίες πίσω από την Κομματική Ταυτότητα..Όμως τι να περιμένεις από Ζαίους…».

Άμεση ήταν η απάντηση της Ολυμπιονίκης: «Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά ναι ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ότι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Στεφανίδη, με νέο tweet ξεκαθάρισε: «Πραγματικά αν αυτό το tweet είναι αντιπολίτευση μου υποτιμάτε την νοημοσύνη μου. Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσε να πει κάποιος που θέλει να κάνει αντιπολίτευση. Καίγονται περιουσίες, ζώα και άνθρωποι και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζουν».

Η ιστορία συνεχίστηκε με νέο ειρωνικό tweet για τα γραφόμενα της Στεφανίδη και εκείνη δεν το άφησε αναπάντητο, αποκαλώντας «πολιτοκοποιημένο γουρούνι» τον χρήστη του Twitter.


Πηγή