Σάββατο , 3 Ιούνιος 2023

ΚΚΕ για Πολάκη: «Αναμενόμενο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αναμασούν τη συκοφαντία περί “κολλημένων”»

Απάντησε το ΚΚΕ στις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη περί «κολλημένων».

Το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ απάντησε στην επίθεση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος σε ομιλία του στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πεντέλη επιτέθηκε κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ, χαρακτηρίζοντας το πρώτο «πιασμένο» και το δεύτερο «κολλημένο».

Η απάντηση από τον Περισσό δεν άργησε να έρθει.

«Λογικό να αναζητάς άλλοθι για τη στάση σου στα δήθεν “κολλήματα” όσων πάνε κόντρα στο ρεύμα»

Όπως επισημαίνει το ΚΚΕ στο σχόλιό του: «Απόλυτα αναμενόμενο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αναμασούν τη διαχρονική συκοφαντία των συστημικών κομμάτων – και ιδιαίτερα της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας – σε βάρος του ΚΚΕ περί «κολλημένων που θέλουν να έρθει ο λαός σε 2.500 χρόνια…».

«Όταν έχεις γίνει «κολλητός» της καπιταλιστική σαπίλας, των μνημονίων, της ΕΕ, των δολοφόνων του ΝΑΤΟ και κυρίως των μεγάλων αφεντικών, είναι πολύ λογικό να αναζητάς άλλοθι για τη στάση σου στα δήθεν «κολλήματα» όσων πάνε κόντρα στο ρεύμα» επισημαίνει το ΚΚΕ «για τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ΚΚΕ».

«Ευτυχώς ο δρόμος των μεγάλων ανατροπών ανοίγει από «κολλημένους», που δεν συμβιβάζονται με τη βαρβαρότητα και δυστυχώς για όσους έχουν υποταχθεί σε αυτήν, ο δρόμος αυτός θα αποδειχθεί πολύ πιο σύντομος από όσο νομίζουν» τονίζει καταλήγοντας το σχόλιο του κόμματος.


Πηγή