Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

Κουντουρά: Στόχος μας ο τουρισμός 365 ημερών

«Στόχος μας είναι οι αφίξεις τουριστών το 2020 να ξεπεράσουν τα 35 εκατομμύρια» δηλώνει η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά σημειώνοντας ότι η φιλοδοξία της είναι τουρισμός 365 ημερών.

«Το 2017 είναι η καλύτερη χρονιά που διανύουμε σε όλα τα τουριστικά μεγέθη. Έπειτα από συνεχόμενα ρεκόρ διεθνών αφίξεων την τελευταία διετία, 26 εκατ. το 2015 και 28 εκατ. το 2016 θεωρούμε εφικτό να αγγίξουμε τις 30 εκατ. αφίξεις το 2017» αναφέρει σε συνέντευξή της στη Real News.

Η υπουργός Τουρισμού υπογραμμίζει ότι ο τουρισμός είναι τομέας υψηλής προτεραιότητας για την κυβέρνηση για να προσθέσει: «Η συνεργασία μου με όλους τους υπουργούς είναι εξαιρετική και με τη συλλογική προσπάθεια της κυβέρνησης έχουμε πετύχει να ισχυροποιήσουμε τον διεθνή ρόλο της Ελλάδας και προχωράμε στην οικονομική και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Αποκαλύψεις για τον πιλότο της Flydubai: Τον είχε απολύσει το Ομάν λόγω εξτρεμιστικών απόψεων, είχε αναρτήσεις με τρομοκράτες της Αλ Κάιντα

Διεθνή μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν σήμερα ότι οι αρχές του Ομάν είχαν απαγορεύσει στον συγκυβερνήτη της …

Daily-News.GR