Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

Μητσοτάκης: Η απώλεια του Γιώργου Παυλίδη κάνει την παράταξή μας φτωχότερη

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Γ. Παυλίδη, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε δήλωσή του, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει πως «η απώλεια του Γιώργου Παυλίδη κάνει την παράταξή μας φτωχότερη και στερεί από εμένα προσωπικά, ένα πολύ καλό φίλο».

Ο Γ. Παυλίδης «υπήρξε ένας ανιδιοτελής αγωνιστής της Νέας Δημοκρατίας, ένας οραματιστής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ένας φλογερός πατριώτης, ένας αγωνιστής της ζωής» προσθέτει ο πρόεδρος της ΝΔ. «Μέχρι και την ύστατη ώρα βρισκόταν στις επάλξεις, στο γραφείο του, για να αντιμετωπίσει τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των πολιτών της Περιφέρειας που τόσο αγάπησε».

«Με ιδιαίτερη θλίψη για την απώλειά του, εκφράζω στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Αποκαλύψεις για τον πιλότο της Flydubai: Τον είχε απολύσει το Ομάν λόγω εξτρεμιστικών απόψεων, είχε αναρτήσεις με τρομοκράτες της Αλ Κάιντα

Διεθνή μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν σήμερα ότι οι αρχές του Ομάν είχαν απαγορεύσει στον συγκυβερνήτη της …

Daily-News.GR