Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

Μπαράζ κινητοποιήσεων από την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σε κατάληψη όλων των γκαράζ των δήμων από απόψε τα μεσάνυχτα έως και την προσεχή Τετάρτη 21 Ιουνίου, και σε 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 22 του μηνός προχωρά η ΠΟΕ-ΟΤΑ αντιδρώντας στο ζήτημα των εργαζομένων στην καθαριότητα των δήμων, μετά και την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεων τους.

Σε έκτακτη συνεδρίασή της , η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε επίσης την πραγματοποίηση συγκέντρωσης συλλαλητηρίου, την ημέρα της απεργίας, στις 10:30 το πρωί, έξω από τα γραφεία της, στην πλατεία Καραισκάκη, στο Μεταξουργείο. Βασικό αίτημα της κινητοποίησης είναι μετατροπή των συμβάσεων της κατηγορίας αυτής σε εργαζομένους αορίστου χρόνου όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Αποκαλύψεις για τον πιλότο της Flydubai: Τον είχε απολύσει το Ομάν λόγω εξτρεμιστικών απόψεων, είχε αναρτήσεις με τρομοκράτες της Αλ Κάιντα

Διεθνή μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν σήμερα ότι οι αρχές του Ομάν είχαν απαγορεύσει στον συγκυβερνήτη της …

Daily-News.GR