Πέμπτη , 28 Σεπτέμβριος 2023

Νέα Δημοκρατία για την επίθεση στα γραφεία της Πεύκης: «Οι μέρες ανοχής στη βία έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρεται στην εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα γραφεία της στην Πεύκη.

Η επίθεση σημειώθηκε στα γραφεία του κόμματος επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στις 03.45 και από την έκρηξη του εμπρηστικού μηχανισμού, ο οποίος αποτελείτο από γκαζάκια, έσπασε η τζαμαρία των γραφείων.

Το κυβερνών κόμμα στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «ακραίες μειοψηφίες που αντιδρούν αφού βλέπουν ότι οι μέρες ανοχής στη βία έχουν περάσει ανεπιστρεπτί».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Η πολιτική της Κυβέρνησης για την ασφάλεια των πολιτών και την εφαρμογή των κανόνων του Κράτους Δικαίου ήταν και παραμένει αταλάντευτη επιλογή. Είναι αναμενόμενο οι γνωστές ακραίες μειοψηφίες να αντιδρούν,  όπως έκαναν χθες το βράδυ με την επίθεση στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Λυκόβρυσης – Πεύκης, αφού βλέπουν ότι οι μέρες της ανοχής στη βία έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Κανέναν δεν φοβίζουν, κανέναν δεν τρομοκρατούν, κανέναν δεν πτοούν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι του κοινού ποινικού δικαίου.

Η Δημοκρατία μας είναι πολύ πιο δυνατή από τα γκαζάκια τους. Το μόνο που επιβεβαιώνουν και υπογραμμίζουν είναι η ορθότητα της σταθερής και αταλάντευτης προσήλωσής μας στη μηδενική ανοχή στην ανομία». 


Πηγή