Δευτέρα , 27 Μάρτιος 2023

«Ναι» του ΠΑΣΟΚ στον αποκλεισμό της Χ.Α. -Μάντζος: «Οφείλει να είναι κοινός στόχος των δημοκρατικών δυνάμεων»

«Ο αποκλεισμός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και κάθε διάδοχου σχήματός της οφείλει να είναι κοινός στόχος των δημοκρατικών δυνάμεων» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος.

Ο Δ. Μάντζος προχώρησε σε δήλωση για την υπό κατάθεση κυβερνητική διάταξη που αφορά τη Χρυσή Αυγή και το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, τονίζοντας πως «τα κόμματα οφείλουμε να προστατεύσουμε τη Δημοκρατία όχι μόνον από τους εχθρούς της αλλά και από τον λαϊκισμό και την ανέξοδη αντιπαράθεση».

Μάντζος: Ο αποκλεισμός της Χ.Α. και κάθε διάδοχου σχήματος οφείλει να είναι κοινός στόχος

«O αποκλεισμός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και κάθε διάδοχου σχήματός της οφείλει να είναι κοινός στόχος όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων του τόπου», τονίζει ο κ. Μάντζος.

ΣΥΡΙΖΑ: Ετοίμασαν δική τους τροπολογία για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη

Τα σκοτεινά επιχειρήματα της Αριστεράς για τον Κασιδιάρη

«Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής συμμετείχε και συμμετέχει υπεύθυνα και δημιουργικά, με προτάσεις και παρατηρήσεις, ώστε η διάταξη που θα ψηφίσει η Βουλή να είναι αποτελεσματική, συμβατή με το Σύνταγμα και νομοτεχνικά άρτια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάντζος: Λίγα λόγια και πολλές ειλικρινείς πράξεις

«Τα κόμματα οφείλουμε να προστατεύσουμε τη Δημοκρατία όχι μόνον από τους εχθρούς της αλλά και από τον λαϊκισμό και την ανέξοδη αντιπαράθεση. Να μείνουμε μακριά και έξω από χαρτοπόλεμο τροπολογιών», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

«Επαναλαμβάνουμε την πρότασή μας για άμεση ενεργοποίηση της Επιστημονικής Υπηρεσίας. Με απόλυτο σεβασμό στις θεσμικές διαδικασίες. Η συναίνεση, άλλωστε, αποδεικνύεται έμπρακτα. Λίγα λόγια και πολλές, ειλικρινείς πράξεις», κατέληξε στη δήλωσή του ο Δημήτρης Μάντζος.

Βίντεο με τη δήλωση on camera του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Μάντζου.


Πηγή