Δευτέρα , 26 Σεπτέμβριος 2022

ΝΔ: Η Θεανώ Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την «Αλληλεγγύη για Όλους» που διοργανώνει τη «συναυλία Ειρήνης»

Το τηλέφωνο της κοινότητας «Αλληλεγγύη για Όλους», που οργανώνει τη συναυλία ειρήνης για την Ουκρανία, ανήκει στη Θεανώ Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε η ΝΔ.

Η ομάδα αλήθειας της ΝΔ, που έκανε τη σχετική αποκάλυψη, αναφέρθηκε στο βασικό θέμα συζήτησης στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο, εδώ και μερικές ημέρες που είναι η «συναυλία Ειρήνης», την οποία διοργανώνει η κοινότητα «Αλληλεγγύη για όλους».

Πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν πως η αφίσα που πρωτοκυκλοφόρησε δεν είχε καμία αναφορά στην Ουκρανία και στη ρωσική εισβολή. Κάτι που τους έκανε να μιλούν για συναυλία «ίσων αποστάσεων».

Ποια
είναι όμως η κοινότητα «Αλληλεγγύη για
Όλους»;

Googlάρωντας κάποιος θα δει πως η κοινότητα έχει έδρα στη διεύθυνση: Ακαδημίας 74, Αθήνα 106 78 και τηλέφωνο 2103801921.

Κάνοντας μια αναζήτηση στον τηλεφωνικό κατάλογο, όμως, θα δούμε πως το συγκεκριμένο νούμερο ανήκει στο όνομα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΘΕΑΝΩ Β ΦΩΤΙΟΥ.

Επιστρέφοντας και πάλι στο site της κοινότητας θα παρατηρήσουμε πως άλλη μια ακόμα Θεανώ Β. Φωτίου, του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά, τυχαίνει να έχει μάλλον προνομιακή μεταχείριση, καθώς φιλοξενείται δήλωσή της στις 31/5/18.

«Τρομερή σύμπτωση ή κάτι άλλο;», διερωτάται η «Ομάδα Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας.

Ρωμανός: Σατανική σύμπτωση ή η Φωτίου είναι πίσω από τη ΜΚΟ;

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός έγραψε ειρωνικά στα social media, απευθυνόμενος στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Κα Φωτίου, το ότι το τηλέφωνο της ΜΚΟ που οργανώνει την #Συναυλία_Ειρήνης δίχως καμία αναφορά σε ρωσική εισβολή, ταυτίζεται με το δικό σας, είναι κάποια σατανική σύμπτωση, ή είστε εσείς πίσω από την εν λόγω ΜΚΟ και την εν λόγω συναυλία;»

Η απάντηση Φωτίου: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαθέτουν τις τηλεφωνικές τους γραμμές σε δίκτυα αλληλεγγύης

Απαντώντας στη ΝΔ η Θεανώ Φωτίου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Σε σύγχυση για μια ακόμα φορά η ΝΔ επιτίθεται στη συναυλία για την Ειρήνη και κατά της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29/3 στα Προπύλαια με πλήθος καλλιτεχνών. Με εγκαλεί δε προσωπικά ότι διέθεσα τηλεφωνική μου γραμμή στην «Αλληλεγγύη για Όλους».

Πληροφορούμε λοιπόν τη ΝΔ ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαθέτουν μέρος του μισθού τους και τις τηλεφωνικές τους γραμμές για να ενισχύσουν δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης. Είμαστε περήφανοι για αυτό. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά από τη ΝΔ. Κι αυτό δεν περιμένουμε να το καταλάβει».


Πηγή