Σάββατο , 30 Μάιος 2020

Οικογένεια βρέθηκε νεκρή σε ερημική τοποθεσία στην Αυστραλία

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κι ένα αγόρι αγνοείται στην αχανή ενδοχώρα της Αυστραλίας, ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημά τους βρέθηκε εκτός λειτουργίας.

Οι σοροί δύο ενηλίκων, 19 ετών, και του 3χρονου γιου τους, βρέθηκαν κοντά σε απομακρυσμένο δρόμο, περίπου χίλια χιλιόμετρα νότια του Ντάργουιν.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094950449-0’); });

Οι αρχές εκτιμούν πως δεν υπάρχει κάποια εγκληματική ενέργεια που να σχετίζεται με τους θανάτους και ερευνά το εάν η ζέστη έπαιξε ρόλο στην τραγωδία.

Σε εξέλιξη είναι, όπως μεταδίδει το BBC, η έρευνα για το 12χρονο αγόρι.

Η οικογένεια είχε φύγει από την κοινότητα Willowra την Παρασκευή, και οι τρεις σοροί εντοπίστηκαν σε απόσταση περίπου 4,5 χιλιομέτρων από το αυτοκίνητο.

«Μία εκδοχή που εξετάζουμε είναι να απομακρύνθηκαν από το όχημα και να τους κατέβαλε η ζέστη» δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Βόρειας Επικράτειας στο ABC. «Αρχικά νομίζαμε πως επρόκειτο για τροχαίο, τώρα είμαστε σίγουροι πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο».

Τις αρχές ειδοποίησε ένας άνδρας, ο οποίος εισήχθη σε κλινική στη Willowra χθες. «Αποτελεί σημαντικό μέρος της έρευνας. Είναι ακόμα σε σύγχυση» τόνισε ο εκπρόσωπος.

Η Αστυνομία δεν μπορεί να επιβεβαιώσει εάν το αγόρι που αγνοείται συνδέεται ή όχι με την οικογένεια.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία της Αυστραλίας, η θερμοκρασία στην περιοχή ξεπέρασε τους 40 βαθμούς Κελσίου τις τελευταίες ημέρες.

(φωτογραφία αρχείου)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή