Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μονόδρομος η νίκη με Ντουνταλάνζ για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ντουντελάνζ (22:00, CosmoteSport 3) στο Καραϊσκάκη με σκοπό να πάρει τη δεύτερη σερί νίκη του και να παραμείνει «ζεστός» στο κόλπο της πρόκρισης. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προσπεράσει τη Μίλαν, αν εκείνη ηττηθεί από την Μπέτις στην Ανδαλουσία -αρκεί φυσικά εκείνος να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ομάδα από το Λουξεμβούργο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου του ματς ότι κανείς δεν σκέφτεται το ντέρμπι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό. Είναι σαφές ότι ξεκάθαρος στόχος των «ερυθρόλευκων» αποτελεί η νίκη απόψε.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Όσον αφορά στα πλάνα του, ο Πορτογάλος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τους Γιαννιώτη στο τέρμα και τους Τοροσίδη, Τσιμίκα, Μιράντα και Μεριά στην άμυνα. Καμαρά, Νάτχο και Τουρέ αναμένεται να είναι στο κέντρο, εκτός κι αν ο Μπουχαλάκης προτιμηθεί αντί του Ισραηλινού. Από εκεί και πέρα, ο Φετφατζίδης θα είναι στο ένα άκρο και αν ο Ναουέλ παίξει στην κορυφή, Ποντένσε ή Λάζαρος θα πάει στο άλλο. Αν ο Λάζαρος παίξει κορυφή, τότε Ναουέλ και «Φέτφα» θα είναι στα εξτρέμ.

Από την άλλη, ο Ντίνο Τοπμέλερ αναμένεται να παίξει με σχηματισμό 4-4-2. Ο Μπονεφουά θα είναι κίπερ και στο κέντρο της άμυνας οι Σνελ και Πρέμπε. Δεξί μπακ θα είναι ο Γιορντάνοβ και αριστερά ο Ελ Χρίτι. Ο ένας χαφ θα είναι ο Κρουζ κιι ο άλλος ο Κρούσκα, έξω δεξιά ο Στολτς και έξω αριστερά ο Κουτουριέ. Μπροστά οι Σινάνι και Τουρπέλ.

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες):

  1. Μπέτις 7
  2. Μίλαν 6
  3. Ολυμπιακός 4
  4. Ντουντελάνζ 0

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή