Τετάρτη , 17 Αύγουστος 2022

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας παραδέχεται ότι ξεζούμισε τη μεσαία τάξη λόγω ιδεολογίας

Ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΦ.ΣΥΝ. για τη μεσαία τάξη.

«Ο κ. Τσίπρας παραδέχεται ότι ξεζούμισε τη μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση, χωρίς να διευκρινίσει ότι αυτό του επιβάλλει η ιδεολογία του. Για αυτό και η υπόσχεσή του ότι δεν θα το ξανακάνει έχει τόση αξιοπιστία όση και ότι ο ήλιος θα βγει από τη Δύση», αναφέρει στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Μάλιστα ο κ.Οικονόμου επισημαίνει «την ώρα που η ανεργία έχει πέσει σε χαμηλά δεκαετίας, οι εργαζόμενοι στη χώρα ξεπερνούν μετά από πολλά χρόνια τα 4 εκατ., οι φόροι έχουν μειωθεί δραστικά και οριστικά και η κυβέρνηση τρέχει το μεγαλύτερο πρόγραμμα ενίσχυσης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων στην Ευρώπη, ο κ. Τσίπρας βλέπει την Ελλάδα με παραμορφωτικά κομματικά γυαλιά. Επειδή αδυνατεί να πει κάτι ουσιαστικό για τα πραγματικά προβλήματα των ανθρώπων και της πατρίδας, καταφεύγει στα χαρακτηριστικά του “τραμπισμού αλά γκρέκα”: τη μυθομανή σκανδαλολογία, την ηθική σπίλωση, τα ψέματα και την πολιτική εξαχρείωση».


Πηγή