Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

Οι γείτονες ανησύχησαν και τον εντόπισαν νεκρό στο σπίτι του

Είχαν να δουν τον γείτονά τους δυο μέρες και οι περίοικοι ανησύχησαν, ειδικά όταν μια γειτόνισσα θέλησε να πάει στο σπίτι του από όπου και δεν πήρε καμία απάντηση.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Ο λόγος για έναν 59χρονο που ζούσε μόνος του στο χωριό Θερμοπύλες, τον οποίο και βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι του το πρωί της Παρασκευής (13/7) περίπου στις 10:30 οι αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας.

Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε από τους γείτονες απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς όλα μαρτυρούν ότι ο αιφνίδιος θάνατος του 59χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ωστόσο τα ακριβή αίτια θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Λαμίας.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Αποκαλύψεις για τον πιλότο της Flydubai: Τον είχε απολύσει το Ομάν λόγω εξτρεμιστικών απόψεων, είχε αναρτήσεις με τρομοκράτες της Αλ Κάιντα

Διεθνή μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν σήμερα ότι οι αρχές του Ομάν είχαν απαγορεύσει στον συγκυβερνήτη της …

Daily-News.GR