Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

«Οι δολοφονικές επιθέσεις χρησιμοποιούνται για την τρομοκράτηση των λαών»

Το ΚΚΕ, με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου, καταδικάζει την πολύνεκρη δολοφονική επίθεση στη Βαρκελώνη και εκφράζει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων.

Εκφράζει επίσης την αλληλεγγύη του στον ισπανικό λαό, ο οποίος, «όπως και οι άλλοι λαοί μπορούν πλέον να δουν, ότι αυτές οι δολοφονικές επιθέσεις που πραγματοποιούνται στο έδαφος της κλιμάκωσης των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, επεμβάσεων και πολέμων χρησιμοποιούνται για την τρομοκράτηση των λαών, την ενίσχυση των μέτρων καταστολής, την ξενοφοβία και τον εκφοβισμό.

Γι’ αυτό χρειάζεται να ενταθεί η αγωνιστική ετοιμότητα και η επαγρύπνηση ενάντια στις επεμβάσεις και τους πολέμους, τα επικίνδυνα σχέδια και τους πολυπλόκαμους εγκληματικούς μηχανισμούς, που ενεργοποιούνται σε βάρος των λαών».

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Ρούμπιο για Γκίλφοϊλ: Ο πρόεδρος Τραμπ και εγώ εκτιμούμε ιδιαίτερα το καθοριστικό έργο της πρέσβειρας στην περιοχή

Το έργο της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έξηρε ο Μάρκο Ρούμπιο. Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, σε δήλωσή …

Daily-News.GR