Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

Ολοκλήρωσε το ταξίδι του στον Καναδά ο ΥΦΥΠΕΞ Ανδρέας Κατσανιώτης

Ένα μεγάλο και σημαντικό ταξίδι στον Καναδά ολοκλήρωσε σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης.

«Μόντρεαλ, Οττάβα, Τορόντο, Κάλγκαρι και Βανκούβερ. Είχα την ευκαιρία να συναντήσω από κοντά τις ελληνικές κοινότητες του Καναδά που αποτελούν ανεκτίμητο εθνικό κεφάλαιο και γέφυρα στενής φιλίας Ελλάδας- Καναδά», ανέφερε ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης σε ανάρτησή του στο twitter.

«Να παρακολουθήσω τη σπουδαία δουλειά των Ελληνορθόδοξων σχολείων που κρατούν αναμμένη τη φλόγα της ελληνικής παιδείας για τα Ελληνόπουλα 2ης και 3ης γενιάς. Και να ξεναγηθώ στο Τμήμα Ελληνικών Σπουδών του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” στο πανεπιστήμιο S. Freser».

«Να επισκεφθώ τον Αρχιεπίσκοπο Καναδά Σωτήριο ο οποίος επί 48 έτη κρατά σταθερά το τιμόνι της Διασποράς Βορείου Αμερικής. Να συναντηθώ με την Καναδή ομόλογο μου Sandra Mc Cardell και να συμφωνήσουμε για την ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων», αναφέρει.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Αποκαλύψεις για τον πιλότο της Flydubai: Τον είχε απολύσει το Ομάν λόγω εξτρεμιστικών απόψεων, είχε αναρτήσεις με τρομοκράτες της Αλ Κάιντα

Διεθνή μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν σήμερα ότι οι αρχές του Ομάν είχαν απαγορεύσει στον συγκυβερνήτη της …

Daily-News.GR