Τρίτη , 16 Αύγουστος 2022
Επίθεση πίτμπουλ στη Χαλκίδα: Πάλευα μαζί του για 10 λεπτά, λέει το θύμα

Πάλευα μαζί του για 10 λεπτά, λέει το θύμα – Newsbeast

Τον απόλυτο τρόμο που έζησε από την άγρια επίθεση ενός αδέσποτου πίτμπουλ περιγράφει μία γυναίκα από την Αλβανία, που διαμένει μόνιμα στη Χαλκίδα, μαζί με την οικογένεια της.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής (21-06-2020) την ώρα που έκανε την συνηθισμένη βόλτα με τον σκύλο της στη περιοχή της Σουβάλας, στην πλατεία που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το Κόκκινο Σπίτι.

Ξαφνικά πετάχτηκε από πίσω ένας σκύλος ράτσας πιτ μπουλ, που περιφερόταν στο σημείο και αφού όρμηξε πρώτα στον σκύλο της, δάγκωσε και τη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε αιμόφυρτη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι της. Ο σκύλος της μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε κτηνιατρείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom.gr και την μαρτυρία της γυναίκας, το συγκεκριμένο πίτμπουλ ήταν αδέσποτο αλλά σε καλή κατάσταση.

Μέχρι στιγμής το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, που διενεργεί έρευνα μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε κατά παντός υπευθύνου, δεν έχει διαπιστώσει αν έχει ιδιοκτήτη και εάν έχει πρόσφατα εγκαταλειφθεί.

«Όπως περπατάγαμε μας ήρθε από πίσω, και όρμηξε πρώτα στο σκυλί μου, το δάγκωσε και το έπιασε από το λαιμό, εγώ προσπάθησα να το σώσω και μετά με έπιασε στο χέρι με δάγκωσε και ήρθε κόσμος και μας βοήθησε. Πιτ μπουλ ήταν. Αδέσποτο μπορεί να ήταν ή μπορεί να το αφήσανε γιατί ήταν καθαρό, δεν φαίνεται να ήταν μέρες έξω» είπε η Ροσέλα Κότσι.

Και πρόσθεσε:

«Πάλευα 10 λεπτά με το πίτμπουλ για να σώσω το σκυλί μου και μετά μαζεύτηκε όλος ο κόσμος που μας βοήθησε και σωθήκαμε και οι δύο, και εγώ και το σκυλί. Ο κόσμος μας βοήθησε, που ήρθαν από κει που πίνανε καφέ και μπορούσαμε να το βγάλουμε το σκυλί αλλιώς δεν θα μας άφηνε. Το χέρι το άνοιξαν πάλι και έκαναν χειρουργείο, μαζεύει πύον, είναι σε κακή κατάσταση. Πήρα άλλη θεραπεία σήμερα… Έχει τραυματιστεί και το σκυλί, το πήγαμε στο ιατρείο και πήραμε θεραπεία…

Δείτε το βίντεο:

(εξωτερική φωτογραφία αρχείου)


Πηγή