Σάββατο , 22 Ιούνιος 2024

Παλαιό Φάληρο: Μιμητής του «βιαστή με το τατουάζ» επιτέθηκε σεξουαλικά σε 16χρονη μέσα στο τραμ

Έναν μιμητή φαίνεται να βρήκε ο «βιαστής με το τατουάζ» στο Παλαιό Φάληρο, καθώς θύμα σεξουαλικής επίθεσης έπεσε μια 16χρονη στην ίδια περιοχή, μέσα στο τραμ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, το περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι της Τρίτης (1/11), όταν ένας νεαρός άνδρας παρενόχλησε και επιχείρησε να ασελγήσει σε ένα έφηβο κορίτσι μέσα σε βαγόνι του τραμ, στην Αγία Σκέπη Παλαιού Φαλήρου.

H μητέρα της 16χρονης ανέφερε: «Άρχισε να τρίβεται πάνω της. Την ώρα που πάει να σηκωθεί, λοιπόν, την κατεβάζει κάτω αυτός και τις έπιασε τα οπίσθια».

Συνελήφθη ο βιαστής με το τατουάζ του Παλαιού Φαλήρου

Βίντεο-ντοκουμέντα: Ο βιαστής στο Παλαιό Φάληρο τρέχει για να ξεφύγει -Πώς γλίτωσε άλλο υποψήφιο θύμα του

Μάλιστα, βάσει της καταγγελίας αυτής, η επίθεση εναντίον του κοριτσιού έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων επιβατών, χωρίς κανείς να αντιδράσει. «Αυτός θα μπορούσε να την έχει τραβήξει, να την έχει χτυπήσει και οι άλλοι απλά θα ήταν θεατές», είπε η μητέρα της 16χρονης.

Παλαιό Φάληρο: Πώς έγινε η σεξουαλική επίθεση εις βάρος της 16χρονης μέσα στο τραμ

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, το 16χρονο κορίτσι γυρνούσε το μεσημέρι από το σχολείο της στην Καλλιθέα και κατευθυνόταν προς το σπίτι της. Απέναντι της κάθισε αυτός ο νεαρός, ο οποίος άρχισε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα. Από ένστικτο τον κατέγραψε με το κινητό της. Μετά από λίγο, ο νεαρός κάθισε δίπλα της. Τότε, όπως λέει η ίδια, ξεκίνησε ο εφιάλτης.

«Με άγγιξε στα οπίσθια και κατεύθυνε μετά τα χέρια του στο δικό μου σώμα με ανώμαλο τρόπο. Την ώρα που τραβάω το χέρι και πάω να φύγω αρχίζει να με χουφτώνει και αρχίζω να φωνάζω», περιέγραψε η 16χρονη, έχοντας πάρει τη συγκατάθεση της μητέρας της.

«Άρχισε στρίγγλιζε το παιδί να βοηθήσει κάποιος μέσα από το τραμ, ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε μου έκανε τρομερή εντύπωση, πετάχτηκε μία κυρία κάποια στιγμή και είπε “τι να κάνουμε να μας μαχαιρώσει αυτός;”», επισήμανε η μητέρα του κοριτσιού.

Όπως ανέφερε η 16χρονη, «κατευθύνθηκα προς τον οδηγό να του πω τι συνέβη και αυτός μου είπε “δεν μπορώ να κάνω τίποτα”, γι’ αυτό πήρα το θάρρος και κάλεσα μόνη μου την Αστυνομία». Τελικά, η Αστυνομία βρήκε και συνέλαβε τον φερόμενο δράστη και η υπόθεση θα οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη.


Πηγή