Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

Πολύδωρας: Με παρουσιάζουν σαν Αρειανό, με κεραίες στο κεφάλι και δυο γλομπάκια

«Από τον Τσίπρα εισέπραξα περισσότερη κατανόηση και αναγνώριση απ’ ό,τι από τους δικούς μου», δήλωσε ο πρώην υπουργός Βύρων Πολύδωρας, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που υπήρξαν στην πρόταση της κυβέρνησης να αναλάβει πρόεδρος του ΕΣΡ.

«Με παρουσιάζουν σαν Αρειανό, με κεραίες στο κεφάλι και δυο γλομπάκια», ανέφερε ο κ. Πολύδωρας και τόνισε στον Alpha 9,89 ότι «όσο αναπνέω, θα αμύνομαι».

Πρόσθεσε επίσης ότι «υπεράσπισα την τιμή και την αξιοπρέπειά μου με το ένστικτο και το μυαλό μου και πράγματι μπορεί να “έκαψα” την υποψηφιότητά μου».

Ο κ. Πολύδωρας αποκάλυψε ότι του τηλεφώνησε ο Αλέξης Τσίπρας για να τον ευχαριστήσει και να τον ενημερώσει για την απόσυρση της πρότασης του ονόματός του: «Μου είπε ο Τσίπρας “με συγχωρείς για την περιπέτεια. Δεν ήθελα να κάνω κανένα πείραμα, για να σε βάλω σε ταλαιπωρία”».


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Αποκαλύψεις για τον πιλότο της Flydubai: Τον είχε απολύσει το Ομάν λόγω εξτρεμιστικών απόψεων, είχε αναρτήσεις με τρομοκράτες της Αλ Κάιντα

Διεθνή μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν σήμερα ότι οι αρχές του Ομάν είχαν απαγορεύσει στον συγκυβερνήτη της …

Daily-News.GR