Κυριακή , 2 Απρίλιος 2023

Πόσο κοστίζει μια πίτα με γύρο στο Νταβός της Ελβετίας; Ελληνες έστησαν καντίνα

Το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός βρίσκεται σε εξέλιξη, προσελκύοντας προσωπικότητες της οικονομικής και πολιτικής ζωής χωρών όλης της υφηλίου και ένας… δαιμόνιος Ελληνας δεν θα μπορούσε παρά να στήσει την καντίνα του σε αυτή τη γωνιά των Αλπεων.

Καντίνα που πουλά ελληνικό junk food, δηλαδή… γύρο!

«Η εταιρεία έχει έδρα τη Ζυρίχη. Πηγαίνουμε παντού, όπου υπάρχει φεστιβάλ, όπου υπάρχει event, γενικότερα στα πάντα. Είμαστε σε όλη τη χώρα, έχουμε τέσσερα εστιατόρια και 4-5 καντίνες», ανέφερε ο υπάλληλος της καντίνας στον ΣΚΑΪ.

Πίτα με γύρο στο Νταβός για 19 ευρώ!

Και πρόσθεσε: «Στο Νταβός είμαστε για μία βδομάδα. Εδώ, παλεύουμε, ταΐζουμε τον κόσμο και τούς γεμίζουμε την κοιλιά! Έλληνες και ξένοι τιμούν πολύ τον γύρο μας. Κυρίως είναι Αμερικάνοι, Άγγλοι, Ινδοί, από όλο τον κόσμο».

«Έχουμε, γύρο χοιρινό, γύρο κοτόπουλο, έχουμε χαλούμι και γύρο vegan», ανέφερε επίσης ο υπάλληλος της καντίνας και επεξήγησε «είναι σαν γύρος, σαν κρέας, αλλά είναι με μπιζέλι και με φάβα».

Αναφορικά με τις τιμές, ο υπάλληλος τονίζει ότι οι τιμές στο Νταβός είναι λίγο… «ιδιαίτερες». Η πίτα κοστίζει 19 φράγκα (19 ευρώ) και το κουτί, το «box», όπως το αποκαλούν, 23 φράγκα.


Πηγή