Δευτέρα , 27 Μάρτιος 2023

Ρούλα Πισπιρίγκου: Θρίλερ με το φιαλίδιο με το αίμα της μικρής Τζωρτζίνας – Διαψεύδεται ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ

Δεν έχει διαταχθεί ΕΔΕ για το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Τα δημοσιεύματα και όσα έχουν αναφερθεί από το πρωϊ σε τηλεοπτικούς σταθμούς διαψεύδονται κατηγορηματικά από την διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως αναφέρει το tempo24.gr.

Οπως αναφέρθηκε τις τελευταίες ώρες, η φημολογία πως διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση για το θέμα δεν έχει καμιά βάση αλήθειας, καθώς ουδεμία ενέργεια έχει ξεκινήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Θυμίζεται ότι προ ημερών (την περασμένη Πέμπτη) βρέθηκε σε ψυγείο του Καραμανδανείου φιαλίδιο με αίμα που είχε ληφθεί στις 8 Απριλίου 2021, όταν η 9χρονη Τζωρτζίνα είχε εισαχθεί στο νοσηλευτήριο με σπασμούς, όπως δήλωνε η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το φιαλίδιο έχει ήδη μεταφερθεί σε ειδικά εργαστήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν στοιχεία χρήσιμα για έρευνα σχετκά με το τι συνέβη στην 9χρονη πριν καταλήξη.

Βεβαίως το ερώτημα για το πως είχε “παραπέσει” το φιαλίδιο παραμένει και θα πρέπει η διοίκηση να δώσει πειστικές απαντήσεις, ωστόσο για το θέμα δεν έχει διαταχθεί ΕΔΕ με εντολή του υπουργείου Υγείας όπως γράφτηκε.


Πηγή