Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

Στην Τήνο τον Δεκαπενταύγουστο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο θα μεταβεί αύριο το πρωί, Δευτέρα 15 Αυγούστου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού, του καταδρομικού «Έλλη».

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός επέλεξε να περάσει τις ολιγοήμερες διακοπές του για τον Δεκαπενταύγουστο στα Χανιά.

Ολιγοήμερες διακοπές στα Χανιά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέβηκε περπατώντας το φαράγγι της Αράδενας, μαζί με την κόρη του. Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης κολύμπησε στα Μάρμαρα Σφακίων.

Αμέσως μετά κάθισε για φαγητό στο ταβερνάκι του Χρυσόστομου όπου συνομίλησε με τον κόσμο που βρισκόταν εκεί.

This image has an empty alt attribute; its file name is mitsotakis-chania3.jpg

Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Αποκαλύψεις για τον πιλότο της Flydubai: Τον είχε απολύσει το Ομάν λόγω εξτρεμιστικών απόψεων, είχε αναρτήσεις με τρομοκράτες της Αλ Κάιντα

Διεθνή μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν σήμερα ότι οι αρχές του Ομάν είχαν απαγορεύσει στον συγκυβερνήτη της …

Daily-News.GR