Στη φυλακή 20χρονη που έμεινε έγκυος από ανήλικο που πρόσεχε ως μπεϊμπισίτερ

Στη φυλακή 20χρονη που έμεινε έγκυος από ανήλικο που πρόσεχε ως μπεϊμπισίτερ

Σε φυλάκιση 30 μηνών καταδικάστηκε μια μπεϊμπισίτερ που έκανε σεξ με 13χρονο αγόρι και γέννησε το παιδί του.

Όπως αναφέρει το BBC, η 20χρονη Λία Κόρντις από το Γουΐνδσορ της Βρετανίας κρίθηκε ένοχη για τουλάχιστον 5 σεξουαλικές επαφές με τον ανήλικο.

Η ίδια είχε ωστόσο υποστηρίξει πως το αγόρι την είχε βιάσει.

Κατά την απαγγελία της ποινής ο δικαστής είπε πως η Κόρντις έδειχνε παντελή έλλειψη μετάνοιας.

Ο ανήλικος την κατηγόρησε πως έκανε σεξ μαζί του για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2017, όταν εκείνη ήταν 17. Η σχετική καταγγελία έγινε τον Ιούλιο του 2018, ωστόσο η Κόρντις αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Το μωρό που γέννησε υποβλήθηκε σε τεστ DNA και, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, διαπιστώθηκε πως το μωρό ήταν 14 εκατ. πιο πιθανό να είναι παιδί του 13χρονου παρά το αντίθετο.

Κατά τη δίκη ο 13χρονος αρνήθηκε πως βίασε την Κόρντις, η οποία παντρεύτηκε τον φίλο της τον Μάιο του 2017.

Η συνήγορός της την χαρακτήρισε «πολύ ανώριμη και νέα» και είπε πως είχε χάσει τη δουλειά της. Όσον αφορά στον ανήλικο – 16χρονο πλέον – ο δικαστής είπε πως είχε βιώσει «χρόνιες ανασφάλειες» λόγω της υπόθεσης.

Λεπτομέρειες της υπόθεσης δημοσιεύτηκαν σε βρετανικά ΜΜΕ, με τη Daily Mail να γράφει πως η Κόρντις είχε αποπλανήσει τον ανήλικο κατεβάζοντάς του τα παντελόνια και ζητώντας σεξ μετά από μια νύχτα με αλκοόλ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν έλαβε χώρα η σεξουαλική επαφή ο ίδιος έπαιζε βιντεοπαιχνίδια στο Xbox του. Επίσης, όπως αναφέρεται, έστελνε κολακευτικά μηνύματα στον ανήλικο και του έδινε λεφτά για φαστ φουντ.

Τόσο ο ανήλικος όσο και η ίδια έμεναν στην ίδια περιοχή και γνωρίζονταν από πολλά χρόνια πριν. Ο ίδιος είπε στο δικαστήριο πως δεν μπορεί να δει την κόρη του: «Το να τη δω και μετά να την πάρουν από τη ζωή μου ήταν πολύ σκληρό. Είναι σαν να τιμωρούμαι για αυτά που πέρασα».

Πάντως, όπως είπε, δεν νιώθει οργή απέναντι στην Κόρντις, και ότι ανησυχεί για αυτήν. Σημειώνεται πως η Κόρντις είχε αρχικά αρνηθεί πως ο ανήλικος ήταν πατέρας του παιδιού, και ο σύζυγός της νόμιζε ότι ήταν το κοριτσάκι ήταν δικό του. Πλέον είναι σε διάσταση, με τον ίδιο να δηλώνει πως έχει υποστεί τραύμα από την όλη υπόθεση, καθώς πλέον έχει προβλήματα στο να επιδεικνύει εμπιστοσύνη.
Πηγή