Σάββατο , 4 Ιούλιος 2020

Στον Άγιο Παντελεήμονα ο Ηλιόπουλος, συνομίλησε με κατοίκους

Με τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος.

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει, στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του, έχει επιλέξει να ακούσει τα προβλήματα των δημοτών. Έτσι, επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά του Αγίου Παντελεήμονα συνοδευόμενος από μέλη της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094710702-0’); });

Όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα της «Ανοικτής Πόλης», ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων περπάτησε στη λαϊκή αγορά, στην οδό Αλκαμένους, μαζί με μέλη της δημοτικής παράταξης, συνομίλησε με τον κόσμο της περιοχής, με κατοίκους και με τους πωλητές. Στη συνέχεια επισκέφτηκε μαγαζιά της περιοχής και συζήτησε με τους καταστηματάρχες.

Ο κ. Ηλιόπουλος άκουσε και κατέγραψε τα προβλήματα, τα παράπονα και τη «δικαιολογημένη» -όπως χαρακτηρίζεται στο κείμενο απογοήτευση, «σε μια από τις πιο εγκαταλελειμμένες γειτονιές της Αθήνας».

Τα βασικά προβλήματα των πολιτών όπως τα περιέγραψαν στον υποψήφιο δήμαρχο είναι η έλλειψη κοινωνικών πολιτικών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και στην 6η δημοτική κοινότητα γενικά, η απουσία του δήμου από μία περιοχή που «απέχει πολύ» από την Πλατεία Συντάγματος, έχει δώσει το χώρο για να αναπτυχθούν εκεί όλες οι πληγές της κρίσης.

Την ερχόμενη Δευτέρα ο υποψήφιος δήμαρχος θα βρεθεί στην ίδια περιοχή για τη συνάντηση της «Ανοιχτής Πόλης», προκειμένου να ακουστούν τα προβλήματα των κατοίκων της 6ης Δημοτικής Κοινότητας. Η συζήτηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου ώρα 18:30, το απόγευμα στον πολυχώρο Αλεξάνδρεια, Σπάρτης 14, στην Πλατεία Αμερικής.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή