Σάββατο , 29 Ιανουάριος 2022

Στους δρόμους το απόγευμα το ΠΑΜΕ κατά των διαπραγματεύσεων

Ραντεβού έξω από το ξενοδοχείο Hilton δίνει σήμερα στις 18:30 το ΠΑΜΕ προκειμένου να διαμαρτυρηθεί κατά των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

«Κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ – ΣΕΒ ετοιμάζουν νέα επίθεση με νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, με κατάργηση όσων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν απομείνει, με νέα φοροληστεία. Όλα αυτά θα προστεθούν πάνω στα προηγούμενα μέτρα, οδηγώντας την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα σε απόγνωση» σημειώνει σε ανακοίνωσή του.

Και συνεχίζει:

«Η κυβέρνηση επιχειρεί να εξαπατήσει για άλλη μια φορά προβάλλοντας δήθεν αντίμετρα στα μέτρα παρουσιάζοντάς τα ουδέτερα, όπως έλεγε και με το ασφαλιστικό ότι δε θα μειώνονταν οι συντάξεις. Κανείς δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα.

Καμία ανοχή στα ψέματα της κυβέρνησης.

Καμία ανοχή στα παιχνίδια των διαπραγματεύσεων, στα νέα βάρβαρα μέτρα!

Να οργανώσουμε την αντεπίθεση απέναντι στους εκπροσώπους του κεφαλαίου.

Όλοι στον αγώνα. Να δείξουμε τη δύναμή μας.

Να απαιτήσουμε τις απώλειές μας, τις πραγματικές μας ανάγκες.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, σε συγκέντρωση αύριο, Τετάρτη 1 Μάρτη, στο χώρο των “διαπραγματεύσεων”.

Όλες και όλοι στο ΗΙLTON στις 6.30 μ.μ.»

Σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση καλούν η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΒΣΑ, η ΟΓΕ, ο Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων, Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Καισαιριανής. Επίσης ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. Σεφέρης», το Σωματείο Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό ν. Αττικής.


Πηγή