Σάββατο , 11 Μάρτιος 2023

Τα πρόσωπα της τραγωδίας, στη ΜΕΘ ο 15χρονος οδηγός -To story από το αμάξι πριν το τροχαίο στην Εθνική [video]

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα στην Κόρινθο, που είχε ως συνέπεια δύο νέα παιδιά να χάσουν τη ζωή τους και άλλα δύο να τραυματιστούν.

Το τροχαίο έγινε στην εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως, στο ύψος του ΣΕΑ Σπαθοβουνίου, όταν για άγνωστο λόγο ο 15χρονος οδηγός του οχήματος, όπου επέβαιναν τα τέσσερα παιδιά, έκαναν όπισθεν. Εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο, με την ίδια κατεύθυνση, όχημα που οδηγούσε 69χρονος Βρετανός, το οποίο και προσέκρουσε στο αυτοκίνητο του 15χρονου οδηγού. Η 18χρονη και ο 16χρονος που κάθονταν στα πίσω καθίσματα σκοτώθηκαν ακαριαία καθώς το όχημα συνεθλίβη. Ο 15χρονος οδηγός τραυματίστηκε βαριά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ελαφρύτερα έχει τραυματιστεί ο 18χρονος συνοδηγός και ο 69χρονος οδηγός του άλλου οχήματος.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, όπως προναφέρθηκε, ήταν μόλις 15 ετών και προφανώς δεν είχε δίπλωμα και έκανε τη μοιραία κίνηση να κάνει όπισθεν στην εθνική οδό.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε η 18χρονη αδελφή του, Α.Κ., η οποία και σκοτώθηκε ακαριαία, όπως και ένας 16χρονος φίλος τους από τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης. Ελαφρύτερα είναι τραυματισμένος ο 18χρονος που καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού.

Ο 15χρονος Ι.Κ., αν και αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπως όλοι όσοι τραυματίστηκαν στο δυστύχημα, εν συνεχεία κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Παίδων Αγία Σοφία, προκειμένου να χειρουργηθεί.

Η οικογένειά του νωρίτερα έκανε έκκληση για αίμα, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκεντρώθηκε και ο 15χρονος εισήχθη στο χειρουργείο. Η κατάστασή του είναι εξαιρετικά σοβαρή.

Βίντεο μέσα από το μοιραίο αυτοκίνητο πριν από το τροχαίο δυστύχημα στην εθνική

Στα stories του, πάντως, ο 15χρονος λίγη ώρα πριν από το δυστύχημα είχε ανεβάσει βίντεο μέσα από το μοιραίο αυτοκίνητο, στο οποίο διακρίνεται να ακούει μουσική και να οδηγεί.

O 15χρονος οδηγός που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
O 15χρονος οδηγός που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Ο 15χρονος
Ο 15χρονος
Η 18χρονη αδελφή του 15χρονου οδηγού που σκοτώθηκε ακαριαία
Η 18χρονη αδελφή του 15χρονου οδηγού που σκοτώθηκε ακαριαία

Πηγή