Δευτέρα , 9 Μάιος 2022

Το ΚΙΝΑΛ απαντά σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ: Η υπεύθυνη στάση μας ενοχλεί και τους δύο -Θα πάρουν απαντήσεις στις κάλπες | ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην αντεπίθεση πέρασε το ΚΙΝΑΛ, απαντώντας στις επικρίσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Open.

Σχολιάζοντας τις αιτιάσεις τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την αντίφαση -όπως εκτιμούν- στη θέση του προέδρου του ΚΙΝΑΛ να ψηφίσει υπέρ της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας και ταυτόχρονα να αρνείται πρόωρες εκλογές, η Χ. Τρικούπη σημειώνει πως «οι αποψινές πανομοιότυπες ανακοινώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν ότι η υπεύθυνη στάση της Παράταξής μας ενοχλεί και τους δύο».

Το ΚΙΝΑΛ κατηγορεί τα δύο κόμματα ότι «εκλαμβάνουν την πολιτική ως άγονη αντιπαράθεση και ακραία πόλωση» και καταλήγει: «Τις απορίες τους θα λύσει ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα».

Η πρώτη επίθεση της ΝΔ στον Ανδρουλάκη: Πώς συμβιβάζονται το «ναι» στην πρόταση μομφής και το «όχι» στις εκλογές;

Ηλιόπουλος για Ανδρουλάκη: «Δεν γίνεται να λέει ναι στην πρόταση μομφής και όχι σε πρόωρες εκλογές»

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

«Οι αποψινές πανομοιότυπες ανακοινώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν ότι η υπεύθυνη στάση της Παράταξής μας ενοχλεί και τους δύο. Ήταν αναμενόμενο. Γιατί εκλαμβάνουν την πολιτική ως άγονη αντιπαράθεση και ακραία πόλωση. Απορούν δήθεν πώς είναι δυνατόν να μη στηρίζουμε την Κυβέρνηση μετά την αποτυχημένη διαχείριση και αυτής της κρίσης, που οδήγησε χιλιάδες πολίτες σε απίστευτη ταλαιπωρία, αλλά και να μη ζητάμε εκλογές μέσα στην έξαρση της πανδημίας, ενώ θρηνούμε δεκάδες συνανθρώπους μας καθημερινά. Τις απορίες τους θα λύσει ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα».


Πηγή