Τρίτη , 16 Αύγουστος 2022

Χίος: Άγρια επίθεση σκύλου σε 47χρονη που πήγε να τον χαϊδέψει -Τραυματίστηκε στον αυχένα [βίντεο-σοκ]

Άγρια επίθεση από σκύλο δέχτηκε μια γυναίκα στη Χίο, η οποία και κατέθεσε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του.

Σε ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Χίο, μια γυναίκα έπεσε θύμα επίθεσης από μεγαλόσωμο σκύλο, έχοντας σημαντικά τραύματα στο κεφάλι και τον αυχένα.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από το Mega και την εκπομπή Live News, φαίνεται η 47χρονη Ρούλα Αγγελίδου να πλησιάζει τον σκύλο ο οποίος εισέρχεται στον χώρο του πρακτορείου και αρχικά να τον χαϊδεύει.

«Μου ξερίζωσε τούφα με μαλλιά»

Όπως λέει η ίδια, ο σκύλος μπήκε και δεύτερη φορά στο πρακτορείο και όταν εκείνη αποπειράθηκε να τον ξαναχαϊδέψει ο σκύλος της επιτέθηκε με ορμή, δαγκώνοντας της.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί η γυναίκα σοβαρά στον αυχένα και το κεφάλι. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο σκύλος με το δάγκωμά του, κατάφερε να της ξεριζώσει και τούφα από τα μαλλιά της.

Έναν χρόνο μετά το περιστατικό, η κα Αγγελίδου, όπως δηλώνει, ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό εκείνο, μιας και τότε είχε εισέλθει εσπευσμένα στο χειρουργείο προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά που τις είχε προκληθεί.

Μήνυση κατά του ιδιοκτήτη

Μάλιστα, όπως δηλώνει, προχώρησε και σε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του σκύλου, διότι όπως είπε ακόμα και μετά την επίθεση του ζώου, εκείνος συνέχισε αμέριμνος να συμπληρώνει δελτία.

«Η συμπεριφορά του με οδήγησε να τον μηνύσω. Κλονίστηκε η υγεία μου. Και κυρίως το σοκ για μένα που είμαι φιλόζωη και έχω βοηθήσει δεκάδες σκυλιά», δήλωσε η κ. Αγγελίδου.

Σημειώνεται ότι έναν χρόνο μετά η Ρούλα Αγγελίδου εξακολουθεί να ταλαιπωρείται με τον αυχένα της που τραυματίστηκε κατά την πτώση. Υποβλήθηκε σε επίπονο χειρουργείο, ενώ βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.


Πηγή