Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Λίβερπουλ: Ανατροπή με Σαλάχ -Υπέγραψε νέο συμβόλαιο, έως το 2025

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Κυπελλούχους Αγγλίας, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (1/07) ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ.

Η Λίβερπουλ δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες του deal, αλλά το SkySports μετέδωσε ότι ο Αιγύπτιος διεθνής υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2025.

Οι πληροφορίες των προηγούμενων ημερών ήθελαν τον Αιγύπτιο να τίθεται προς πώληση έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο, σύλλογος και παίκτης βρήκαν τη «χρυσή τομή» προκειμένου να παραμείνει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δηλώσεις του Σαλάχ μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ

«Νιώθω υπέροχα και είμαι ενθουσιασμένος για να κερδίσω τρόπαια με το κλαμπ. Είναι μία χαρούμενη μέρα για όλους» ανέφερε μετά την ανακοίνωση της παραμονής του ο Σαλάχ στην στην ιστοσελίδα των «κόκκινων».

«Πήρε πολύ λίγο χρόνο, νομίζω, για ν΄ ανανεώσω, αλλά τώρα όλα έχουν τελειώσει κι αυτό που πρέπει να κάνουμε στο εξής είναι να επικεντρωθούμε σ΄ αυτά που έρχονται.

Νομίζω ότι μπορείτε να δείτε πως στα τελευταία πέντε έξι χρόνια η ομάδα συνεχώς ανεβαίνει. Την περασμένη σεζόν φτάσαμε κοντά στο να κατακτήσουμε τέσσερα τρόπαια, αλλά δυστυχώς την τελευταία εβδομάδα της περιόδου χάσαμε τα δύο», πρόσθεσε ο Σαλάχ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αριθμοί του Σαλάχ

Την σεζόν που έκλεισε πρόσφατα ο Αιγύπτιος σταρ σκόραρε 23 φορές στο πρωτάθλημα, για να μοιραστεί το «χρυσό παπούτσι» της Premier League με τον επιθετικό της Τότεναμ, Σον Χέουνγκ-μιν.

Ο 30χρονος στράικερ πέτυχε συνολικά 31 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Λίβερπουλ και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας και του Λιγκ Καπ.


Πηγή